Hjem > Nyheter > Innhold
Elektrisk eterisk olje diffusorer eller siv diffusorer?
Jun 08, 2016

Bruk av aromatiske diffusorer har alltid funnet en spesiell plass i samfunnet. Det er en måte som som helbredende egenskaper av naturlige elementer er utgitt i miljøet. Det er en vitenskapelig prosess. Denne prosessen hjelper i spre fysisk, samt, psykologisk velvære for en person. Den største fordelen med diffusers er at de hjelpe deg i avslappende stress.

Dessuten, det fremmer også humøret ekstrautstyr og forbedret kognitiv funksjon. Det finnes ulike typer ventiler som er tilgjengelige i markedet. THan elektrisk eterisk olje diffusorer og siv diffusorerto typer enheter tilgjengelig i markedet,

Arbeider av utstyr

Utformingen av elektrisk eterisk olje diffusorer er svært praktisk. Bruk er enkel, og enheten kan brukes hvor som helst. Den har filter plater som varme opp sakte. Her, brukeren kan gjøre bruk av olje etter eget valg. Etter noen sekunder, er duften sakte utgitt innen 500 kvadratmeter føtter av lukkede området.

Produktet er liten og kan bæres med letthet. Reed ventiler, derimot, krever ikke strøm for operasjonen. I denne prosessen absorbere siv duften fra diffuseren. Diffuseren kan brukes for om 90 dager i strekk.

Forskjellen i arbeider

Det grunnleggende konseptet bak begge utstyr er den samme. Men er det forskjeller i måten de markedsfører velvære. Elektrisk diffusorer trenger tid for oppvarming. Dessuten, de kan ikke brukes i slike omgivelser som ikke har elektriske forbindelser. Men er denne enhetstypen nydelig utformet.

Det er derfor de blander perfekt med romdekorasjonen. Siv diffusorer kan brukes hvor som helst fordi det er ikke behov for elektrisitet tilkobling. Men kan det bare brukes for en bestemt periode. Regelmessig skiftende behov i denne typen diffuser. De er både trygt for bruker.

Bruk olje diffusorer

Det er forskjellige typer oljer som brukes i begge diffusorer. Det er ingen bestemt forskjeller mellom dufter brukes. Men har siv diffusorer sine spesielle duft flasker. Alle slags essensielle oljen brukes for elektriske enheten. Avslutningsvis er begge måtene å foretrekke å ta fordelene av aromatiske terapi. Du kan få dem fra online plattform. Velg en pålitelig nettside å få tak i den beste elementet i henhold til din bekvemmelighet.